Una dintre cele mai supărătoare evenimente pentru a lovi un proprietar este un acoperiș care curge. Acoperișurile sunt menite să vă protejeze casa și pe toți cei din interiorul acesteia și, în general, sunt construite pentru a rezista, dar uneori dezastrul poate lovi chiar și cele mai robuste structuri. Acoperișurile sunt compuse din mai multe bucăți și bucăți mici care trebuie să fie în cea mai bună stare pentru a funcționa ca o barieră de protecție. Când este clar că acoperișul tău este deteriorat și provoacă scurgeri, este necesar să iei măsuri imediate pentru a-l repara. Pentru majoritatea oamenilor, este o întrebare de unde să încep – ce a cauzat scurgerea și cum o repar? Dar nu vă temeți, noi, cei de la InvelitoriCase, suntem experți în toate problemele legate de acoperișuri. Deși este periculos să încercați să vă reparați singur acoperișul, este o idee bună să înțelegeți care ar putea fi problema. Citiți mai departe pentru a înțelege cele mai frecvente cauze ale acoperișurilor cu scurgeri, astfel încât să știți cu ce vă puteți confrunta și cum poate fi reparat.

Sindrila spartă sau gresie
Sindrila și țiglele formează bariera de protecție între acoperișul dvs. și elemente, așezate împreună ca piesele unui puzzle, curgând în jos pe panta acoperișului dvs. pentru a preveni acumularea apei de ploaie. Atât acoperișurile din țiglă, cât și cele din șindrilă sunt populare în zona noastră, iar șindrila sau țigla sparte sau deteriorate sunt o problemă foarte frecventă când vine vorba de bunăstarea acoperișului dumneavoastră. Deși majoritatea tipurilor de șindrilă sunt atât flexibile, cât și durabile, iar piesele de acoperiș din țiglă tind să fie puternice, vânturile puternice și ploile abundente le pot distruge în timp, lăsând acoperișul vulnerabil la scurgeri. Dacă se stabilește că scurgerea dumneavoastră este rezultatul unor plăci sau șindrilă sparte sau erodate, lăsați-ne să vă ajutăm! Noi, cei de la InvelitoriCase, putem repara și înlocui piese individuale sau rânduri întregi, în funcție de ceea ce este necesar.

Crapat Intermitent
Folosit ca o barieră de apă sub șindrilă și de-a lungul îmbinărilor acoperișului, blițul sunt piesele subțiri de metal care se pot deteriora în timpul perioadelor de vreme rea. De asemenea, tăblia este, în general, ținută în loc cu gudron, care se corodează în timp, făcându-l o cauză comună a scurgerilor din acoperiș. Crăpăturile mari în fulger duc cu ușurință la scurgeri rampante atunci când plouă. La InvelitoriCase, profesioniștii noștri calificați etanșează și repară tablisurile fisurate, asigurându-se că tabliturile sunt intacte și impermeabile la scurgeri. Repararea tabliței fisurate va ajuta la prelungirea duratei de viață a acoperișului dvs.

Orificiile de ventilație de pe acoperiș sunt fisurate
Orificiile de ventilație de pe acoperiș sunt țevile minuscule care ies direct din acoperiș și sunt folosite pentru a elimina excesul de umiditate din casa ta. Dar, la fel ca în cazul intermitentului, orificiile de ventilație de pe acoperiș se pot crăpa din cauza vremii nefavorabile. Orificiile de ventilație de pe acoperiș sunt, de asemenea, sigilate cu bucăți de tăblie și tuburi de cauciuc, ambele putând fi purtate în timp, lăsând orificiile de aerisire supuse scurgerii. Veți putea vedea dovezi ale orificiilor de ventilație cu scurgeri de petele întunecate de mucegai din jurul țevilor. Experții de la InvelitoriCase pot repara cu pricepere orificiile de ventilație de acoperiș crăpate, asigurându-se că sunt bine etanșate și capabile să reziste la intemperii.

Jgheaburi înfundate
Jgheaburile sunt țevile pe jumătate deschise care se desfășoară de-a lungul perimetrului acoperișului tău. Când sunt în formă maximă, jgheaburile sunt menite să permită ploii, frunzelor și excesului de resturi mici să curgă fără probleme prin conductele sale, ghidând resturile și apa de pe acoperiș până la sol. Când apare un înfundat, apa de ploaie se bazează pe acoperiș, ceea ce face mult mai ușor ca umiditatea să pătrundă prin orice crăpătură a acoperișului și să intre în casă. Este important să păstrați jgheaburile curate și curate de acumularea de resturi. Acesta este un lucru pe care un proprietar de casă îl poate rezolva singur dacă urmează toate măsurile de siguranță, dar poate fi ideal să angajeze pe cineva care să efectueze curățenii bianuale.

Văile acoperișului nu sunt sigilate corect
Văile de acoperiș sunt zonele în care două zone de acoperiș înclinat se întâlnesc. Etanșarea din aceste văi se poate crăpa sau eroda în timp, ceea ce este probabil mai ales din cauza vremii nefavorabile. Aceasta este o zonă dificilă, deoarece ambele capete ale acoperișului vor avea ploi care se vor precipita spre văi în timpul furtunilor, așa că dacă etanșantul este slab sau neregulat în anumite puncte, este foarte probabil ca scurgerile să intre în casa dvs. și să provoace daune. Dacă stabilim că aceasta este de fapt cauza scurgerii acoperișului dvs., vă putem repara cu ușurință văile acoperișului pentru a opri scurgerea.

Acestea sunt doar câteva exemple din cele mai frecvente cauze ale scurgerilor din acoperiș. Este important să rămâneți proactiv în ceea ce privește bunăstarea acoperișului dvs., deși acest lucru poate fi înfricoșător sau consumator de timp pentru proprietarii de case, este ideal să fiți atenți la sfaturile enumerate mai sus. Cu scurgerile din acoperiș, timpul este esențial, deoarece în timp scurgerea dvs. se va agrava și va provoca mai multe daune care vor deveni mai costisitoare de reparat. Contractorii noștri experți pot identifica sursa scurgerii acoperișului dvs. și o pot repara eficient.

De asemenea, putem efectua inspecții periodice ale acoperișului dvs., curățăm jgheaburile și liniile de aerisire, verificăm tăbliile și văile, asigurându-ne că acoperișul dumneavoastră este în stare de funcționare corespunzătoare. Uneori, puțină întreținere și întreținere poate preveni reparații mai mari și mai scumpe în viitor.