Despre serviciile noastre

Faceti Alegeri Inspirate

Folosind experienta in acest domeniu ne-am adaptat serviciile astfel incat clientul nostru sa fie principala prioritate ! Partenerii nostri sunt cunoscuti la nivel international pe piata acoperisurilor, livrand produse de ultima generatie, mereu imbunatatite, astfel incat in final, acoperisul casei dumneavoastra sa reziste mult mai mult decat v-ati fi asteptat.

Icon

Consultanta Gratuita

Amintiti-va ca aceste servicii va pot ajuta sa economisiti timp si bani, oferindu-va expertiza de care aveti nevoie pentru acoperis.

Invelitoricase.ro
Icon

Ofertare Gratuita

Programul de ofertare gratuit este o resursa valoroasa pentru cei care au nevoie sa realizeze devize si oferte in constructii de acoperis.

Invelitoricase.ro
Icon

Transport Gratuit

Transportul gratuit este o facilitate importanta pentru a asigura accesibilitatea si mobilitatea in diferite contexte de materiale si produse.

Invelitoricase.ro
Icon

Asistenta Tehnica

Asistenta tehnica este esentiala pentru a asigura calitatea si conformitatea lucrarilor de constructie, dar si asupra mansardei.

Invelitoricase.ro
Icon

Montaj Profesionist

Montajul profesionist va asigura lucrarea de constructie prin satisfactia unei lucrari de calitate si durabilitate pe termen lung.

Invelitoricase.ro
Icon

Montaj Ferestre

Montajul ferestrelor este o etapa cruciala in procesul de inlocuire sau instalare a ferestrelor cu structura termoizolanta.

Invelitoricase.ro
Icon

Lucrari de Dulgherie

Lucrarile sunt esentiale in constructia si renovarea cladirilor. Aceasta activitate implica lucrul cu lemnul si alte materiale.

Invelitoricase.ro
Icon

Reparatii Acoperisuri

Problemele apar frecvent la invelitorile din tigla metalica. Infiltrarile sunt cel mai des intalnite in jurul ferestrelor de mansarda.

Invelitoricase.ro
Icon

Renovari Sarpante

Renovarea sarpantelor este o etapa importanta pentru mentinerea integritatii si sigurantei acoperisului oricarei cladiri.

Invelitoricase.ro