Cum Functioneaza

Procesul de Lucru

Thumbnail

01

Plan Acoperis

Un plan de constructie este o reprezentare grafica a detaliilor unui proiect.

Thumbnail

02

Program Estimativ

Unealta esentiala pentru a evalua si planifica timpul de finalizare proiect.

Thumbnail

03

Montare Acoperis

Proces complex si esential pentru integritatea si durabilitatea unei locuinte.

Thumbnail

04

Finalizare Proiect

Felicitari pentru finalizarea proiectului de montaj al acoperisului.

  • Icon

    13 aniExperienta

invelitoricase.ro

MONTAJ SI REPARATII ACOPERISURI

Partenerii nostri sunt cunoscuti la nivel international pe piata acoperisurilor, livrand produse de ultima generatie, mereu imbunatatite, astfel incat in final, acoperisul casei dumneavoastra sa reziste mult mai mult decat v-ati fi asteptat.

  • Durabilitate

Firma Class Roof Construct este specializata in comercializarea si montajul acoperisurilor din tigla metalica, tigla ceramica si de beton, tigla metalica cu acoperire de piatra naturala , sindrila bituminoasa precum si accesorii : jgheaburi si burlane , ferestre de mansarda , cosuri de fum si elemente de tinichigerie.

  • Functionalitate

Incerci din greu sa gasesti o companie educata care sa iti ofere solutii de calitate pentru acoperisul tau si asta la un pret rezonabil ? Daca raspunsul este da, atunci cautarea dumneavoastra a luat sfarsit cu Class Roof Construct.

Montaj Tigla Metalica

Excelenta in Acoperisuri

Oferim solutii pentru partea superioara a unei cladiri. Acestea protejeaza cladirea si continutul ei de efectele nocive ale vremii. Structurile variaza de la cladiri de mici dimensiuni pana la blocuri sau stadioane, casele fiind totusi cele mai numeroase. In majoritatea cazurilor, invelitorile protejeaza in primul rand de ploaie si ninsoare. In functie de natura cladirii, ele mai protejeaza si impotriva caldurii, luminii soarelui, frig si vant. Noi iti oferim produse de inalta calitate si suntem tot timpul in contact cu produsele si tehnologiile de actualitate in domeniu. Dedicatia angajatilor nostri este cea care ne diferentiaza de concurenta. De la management si pana la lucratorul de rand scopul nostru unic este sa ne asiguram ca lucrarea este facuta corect si ca dumneavoastra sunteti complet multumit. Muncim din greu pentru a depasi asteptarile.

Durabilitatea unui acoperis este in o caracteristica foarte importanta atunci cand acesta este construit deoarece acest element al casei este unul dintre cele mai putin accesibile dintr-o cladire in scopuri de reparare si de reinnoire, in timp ce deteriorarea sau distrugerea pot avea efecte grave. Pentru ca suntem constienti de aceste probleme efectuam reparatii pentru cei care nu doresc decopertarea lui si montajul unuia nou. Forma poate sa difere foarte mult de la regiune la regiune. Principalii factori care influenteaza forma sunt cele climatice, materialele disponibile pentru structura si chiar simtul estetic.

Deoarece scopul lor este de a proteja oamenii si obiectele acestora de elementele climatice, proprietatile de izolare ale acestuia sunt luate in considerare in structura acestuia si in alegerea materialului folosit. Materialele folosite pentru montajul acoperisului dumneavoastra au proprietati excelente de izolare. De cele mai multe ori ele nu necesita plafoane suplimentare instalate pentru a spori izolatia impotriva caldurii, frigului, zgomotului, prafului sau alte elemente.

Una dintre functionalitatile de baza a unui acoperis este de a drena apa de pe cladire. Zona cea mai mare a lui respinge cantitati mari de apa, care trebuiesc directionate intr-un mod adecvat, astfel incat sa nu produca pagube sau alte inconveniente. Chiar si cele plate au, in general o panta foarte usoara. Probleme similare, desi la o scara mult mai mare se regaseste la invelitorile proprietatilor comerciale moderne, care sunt de multe ori plate. Datorita marimii lor este esential ca materialul folosit pentru izolatia superioara sa fie extrem de impermeabil. Majoritatea structurilor industriale si comerciale folosesc invelitori conventionale cu grad de inclinare redus.

Noi iti oferim produse de inalta calitate si suntem tot timpul in contact cu produsele si tehnologiile de actualitate in domeniu. Dedicatia angajatilor nostri este cea care ne diferentiaza de concurenta. De la management si pana la lucratorul de rand scopul nostru unic este sa ne asiguram ca lucrarea este facuta corect si ca dumneavoastra sunteti complet multumit. Muncim din greu pentru a depasi asteptarile. Caracteristicile sunt dependente de scopul cladirii pe care o acopera dar si de materialele folosite in cadrul montajului.