Bilka

Tigla metalica & Retro Panel

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei, indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta. Prin urmare, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul architectonic al acesteia.

Exista libertate deplina la alegere: culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne, doua variante de acope-rire finala, cu strat lucios sau mat al suprafetei, o gama larga de elemente de finisaj, toate acestea pentru un acoperis frumos si eficient, pregatit sa protejeze pentru un timp indelungat.

Tabla cutata

BILKA produce tabla cutata in patru variante: T-8, T-18, T-35 si T-45.

Avand in dotare linii de productie moderne, societatea poate oferi tabla cutata atat pentru cladiri cu uz gospodaresc: garaje, constructii pentru animale cat si pentru cladiri cu uz industrial: saloane auto, centre comerciale, cladiri pentru birouri, depozite sau spatii pentru productie.

Tabla cutata este unica datorita formei simple. Aceasta se foloseste si pentru realizarea peretilor si a fatadelor. Atunci cand cladirea este facuta in totalitate cu tabla cutata, se sterge delimitarea traditionala intre acoperis si fatada.

Compozitia materialelor – sistemul de straturi: LUCIOS

 1. folie protectoare PVC: grosime 50 – 200 µm (aplicarea acesteia se face conform comenzii)
 2. lacul de suprafata : polyester (PE) 25 µm
 3. strat de baza: polyester (PE) min. 5
 4. strat pasivare
 5. strat de zinc: 200 – 275 g/m2
 6. tabla din otel / tabla din aluminiu
 7. strat de zinc: 200 – 275 g/m2
 8. strat pasivare
 9. strat de baza: polyester (PE) min 7 µm
 10. strat anticondensare (se aplica conform comenzii)
*Observatie in cazul tablei din aluminiu nu sunt valabile straturile 4, 5, 7, 8.

Compozitia materialelor – sistemul de straturi: MAT

 1. folie protectoare PVC: grosime 50 – 200 µm (aplicarea acesteia se face conform comenzii)
 2. lacul de suprafata : polyester (PE) 50 µm
 3. strat de baza: polyester (PE) min. 5
 4. strat pasivare
 5. strat de zinc: 200 – 275 g/m2
 6. tabla din otel / tabla din aluminiu
 7. strat de zinc: 200 – 275 g/m2
 8. strat pasivare
 9. strat de baza: polyester (PE) min 7 µm
 10. strat anticondensare (se aplica conform comenzii)
*Observatie in cazul tablei din aluminiu nu sunt valabile straturile 4, 5, 7, 8.

Bilka : Gama de culori


Sistem pluvial

BILKA – va pune la dispozitie o gama completa de jgheaburi, burlane si accesorii la preturi competitive din materiale de calitate superioara din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare perfecta in timp.

Avand o capacitate mare de livrare, un sistem logistic rapid si relatii de colaborare cu diversi distribuitori, produsele noastre sunt disponibile pentru toti constructorii, distribuitori in sectorul invelitorilor si nu numai.

La Bilka se lucreaza pentru o imbunatatire continua a eficientei si simplicitatii. Din acest motiv tindem sa colaboram cu parteneri care ne impartasesc modul de a gandi. Astfel ne putem concentra pe mentinerea nivelului preturilor si aprovizionarea pietei cu produse superioare calitativ, in moduri cat se poate de eficiente.

BILKA – Am pornit de la idea ca produsul trebuie conceput, produs, ambalat si distribuit intr-un mod eficient in privinta costului. Dar am inteles si faptul ca personalul si sistemul automatizat trebuie sa lucreze in simbioza pentru garantarea continua si omogena a unui produs de calitate.

Este un sistem de scurgeri complet, ideal pentru orice acoperis. Se prezinta a fi un sistem unic, foarte usor de montat, adaptabil in orice climat si pentru orice obiectiv, un sistem al carui caracteristici vizuale nu fac decat sa accentueze cu subtilitate frumusetea fiecarei cladiri.

Experienta acumulata dar si buna colaborare conturata cu clientii si distribuitorii societatii, sunt elementele esentiale ce au stat la baza comercializarii elementelor sistemului pluvial.

Materia prima

Producerea elementelor sistemului BILKA se baseaza pe tehnologia suedeza, intrucat foloseste otelul suedez de cea mai buna calitate (0,6 mm), zincat pe ambele parti (275 g/mp) si acoperit cu Prelaq Nova (250 m). Stratul de Prelaq Nova confera produselor o suprafata de netezime deosebita, stabilitate foarte mare a culorii si o rezistenta solida la actiunea apei de ploaie si a agentilor poluanti din atmosfera.
Cele opt straturi care confera si protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziunea fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul BILKA ofera garantii pentru o rezistenta foarte indelungata in timp si singura operatie de intretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor.
Sistemul Pluvial BILKA este disponibil in doua grupe dimensionale, 150/100, 125/90 si totodata accesibil in 8 variante coloristice. Dimensiunile si variantele coloristice dau posibilitatea realizarii unor combinatii individuale care sa fie cat mai potrivite si sa se asorteze culorii acoperisului Dumneavoastra.
Deschide chat
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Aveti nevoie de ajutor?
Apelare rapida