Invelitori Case Acoperis faltuit

Acoperis faltuit

Elegant si deopotriva adaptabil la arhitectura ultramoderna ca si la limbajul formelor secolelor XVIII si XIX, materialul din care se obtine acoperisul faltuit – tabla plana – se dovedeste a fi un material cu un mare potential estetic.

Tabla plana de la Lindab este adaptabila la orice situatie si confera arhitectilor libertate deplina de expresie. Materialul deschide noi posibilitati pentru obtinerea unei expresii arhitecturale placute, combinata cu economicul sub aspectul costurilor scazute de intretinere. Se recomanda pentru realizarea invelitorilor, a solzilor si a ornamentelor, dar si pentru placarea peretilor, impunandu-se prin durabilitate, lucrabilitate si aspect deosebit.

Acoperisul faltuit Lindab Artline este o solutie armonioasa si completa: falturile, bordurile, jgheaburile creeaza un rezultat perfect atat in cazul cladirilor vechi, renovate sau restaurate, cat si in cazul cladirilor noi. Indiferent de dimensiunile acoperisului si de agresivitatea mediului in care acesta este amplasat, rezultatul obtinut este o atractivitate fara varsta data de culoare, forma si functiune.

Avantajele acoperisului faltuit Lindab, pe scurt:
• imbraca orice forma, de la linii simple pana la suprafete curbe
• pentru cladiri vechi, renovate sau restaurate, dar si pentru cladiri noi
• pentru acoperisuri cu panta intre 5 si 90 de grade
• costuri scazute de intretinere
• durata mare de viata
• gama variata de culori

Acoperisul faltuit Lindab Artline este disponibil intr-o paleta bogata de culori si nuante, cu strat final de High Build Poliester.